Vi tilbyr

Tradisjonell skigardGrind på Mariusseter
Vi legger stor vekt på å lage skigard med lang levetid. Ved og staur er av seinvokst furu fra minst 600 moh. For å holde skigarden sammen bruker vi herk av einer, 2 eller 3 slike håndfletta kranser på hvert staurpar er selve juvelen i skigarden. Alt virke er lokalt, avvirka og foredla etter gjeldende miljøstandarder.


Grind, port og stolperGrind på Mariusseter
I tillegg til tradisjonell skigard lager og leverer vi forskjellige grindløsninger, porter og stolper av alle størrelser.

 

 


«Take away»-skigardSkigard på sokkel
«Take away»-skigard har blitt en meget populær variant de siste årene. Dette er seksjoner på 2,5 – 3,5 meter lengde som lett kan flyttes unna om høsten slik at de ikke blir ødelagt av snø, snøbrøyting eller takras. Slike seksjoner passer godt inn i mange sammenhenger både inne i hus, på terrassen og ute på for eksempel parkeringsplasser.


MarkeringsgjerderSkigard på mysuseter
Markeringsgjerder er siste satsningsområdet vårt. De skal markere ytterkanter og avsatser på parkeringsplasser, de fungerer godt som rekkverk, er dekorative og passer godt i kombinasjonsløsninger med skigard.

 


Om du sitter med ideer som du ikke finner i vårt rikholdige bildegalleri, men som faller inn under vårt fagfelt så for all del ta kontakt! Det er i samarbeid med oppdragsgiver vi har tilpasset og utviklet gamle tradisjoner og håndverk til å passe dagens ønsker og behov.